Someone told us that “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”. Do you think so?

TUYỂN THÀNH VIÊN CHÍNH THỨC CLB TIẾNG ANH

KHOA TÀI CHÍNH – KẾ TOÁN NĂM 2023

¤  Được sự chấp thuận và định hướng của Ban chủ nhiệm Khoa TCKT trong hoạt động khuyến khích và phát triển tiếng Anh cho các bạn sinh viên.

¤  Nhằm xây dựng một cộng đồng đam mê tiếng Anh, tăng cường kỹ năng ngoại ngữ cho các bạn sinh viên.

¤  Nhằm mục tiêu thành lập một câu lạc bộ học thuật, nơi giao lưu học hỏi phát triển tiếng Anh và các kỹ năng mềm, chủ động, tích cực tham gia đóng góp, tổ chức các chương trình, sự kiện, sân chơi bằng tiếng Anh tại Khoa và Trường.

Để góp phần hình thành nên một CLB không thể thiếu sự đóng góp của đội ngũ các bạn thành viên “nòng cốt”. Nay CLB Tiếng Anh Khoa TCKT tổ chức việc tuyển thành viên chính thức bao gồm các bạn leaders và thành viên các tiểu ban: Academy, Event, Communication.

Hình thức tuyển chọn: 2 vòng từ ngày 16/2/2023 đến ngày 28/2/2023

Đối tượng tham dự: tất cả sinh viên HUFI

Vòng 1: Hồ sơ

-          Các bạn sinh viên hoàn thành form đăng ký (có đính kèm CV tự thuật như yêu cầu) theo đường link BTC cung cấp dưới đây. Sinh viên sử dụng email HUFI.

-          Hạn chót vòng hồ sơ: 12pm ngày 23/2/2023

-          Link form:

Vòng 2: Phỏng vấn

-          Các bạn sinh viên tham dự vòng phỏng vấn trực tiếp.

-          Dự kiến thời gian vòng 2: Tối ngày 28/2/2023

Các thông tin chi tiết về mô tả công việc, các yêu cầu và quyền lợi thành viên CLB các bạn có thể tham khảo thêm tại file đính kèm trong thông báo này.

Nếu các bạn đang tìm kiếm một CLB vừa là nơi chia sẻ niềm yêu thích và phát triển tiếng Anh, tham gia tổ chức, hỗ trợ đa dạng các hoạt động của Khoa và Trường liên quan đến hợp tác, giao lưu

Xây dựng và thể hiện bản thân kỹ năng lãnh đạo, làm việc nhóm, tạo ý tưởng v.v

Hãy cùng nhau trở thành những người “đầu tàu” của một CLB mới toanh của Khoa nhé!

--------.----------.---------.----------.-------------

OPENING RECRUITMENT FOR CORE MEMBERS - ENGLISH CLUB

FACULTY OF FINANCE AND ACCOUNTING 2023

¤  In accordance with the directions and consent of Board of Deans – Faculty of Finance and Accounting about development and advocacy of English use and practice among students.

¤  In order to construct a community for English learners, enhance English skills for students to well prepare them in future international working context; participate and support for activities of Faculty relating to international relations and cooperation.

¤  With the aim and purposes to establish an academic platform, a sharable fun space for learning English and developing soft skills; a home not only for those who share common interest and love for English but also stage for our “future leaders” to “make an impact” by having chance to lead, organise, support English events, activities for students, Faculty and University.

THE ENGLISH CLUB OF FINANCE AND ACCOUNTING FACULTY
IS NOW CALLING FOR 1ST GENERATION OF CLUB MEMBERS.!!!

! If you are interested in English and still looking for place which both share English knowledge and develop other soft skills.

! Wanna join a very brand new school club and to be a pioneering members, this can be your news.

Currently, we are looking for 1st generation of leaders and key members for English club, that will be selected and divided into three major sections: Academy, Event, Communication.

RECRUITMENT INFORMATION

·         Eligible candidates: All students studying at HCMC University of Food Industry.

·         Recruitment process: 2 rounds from 16/2/2023 to 28/2/2023.

ROUND 1: APPLICATION

Time: 16/2/2023 – 23/2/2023

Candidates fill in the form via the link provided herein this announcement.

Deadline for Application round will be 12pm Thursday 23/2/2023

Link form:

Note: Please use your student email to log in.

ROUND 2: INTERVIEW

Time: 28/2/2023

Applicants for the Round 1 will participate in Face-to-Face Interview.

Time for Round 2: Tuesday evening 28/2/2023.

(Time schedule can be varied and will get you officially informed).

Check out more details about tasks description, requirements and benefits of members in file attached. All the best luck and hopefully see you as our new members.!